• Vip-1107
  • Vip-3397
  • Vip-2614

Iz Velenja s ciljno rampo in dragocenimi izkušnjami

Olajšanje ob prvi letošnji ciljni rampi in nove, dragocene izkušnje so najpomembnejši izplen naše ekipe, ki je pretekli vikend tekmovala na velenjskem reliju.

 

Potem, ko se je sezona 2018 začela s težjo nesrečo na reliju Vipavska dolina, sta Grega in Vili iz Citroena DS3 presedla v Peugeota 208 razreda R2. Novi dirkalnik bo še zahteval nekaj privajanja, a predstava v Velenju nas navdaja z optimizmom.

"Vesel sem, da mi je uspelo dirkalnik pripeljati na ciljno rampo. Z Vilijem sva nabrala številne prepotrebne izkušnje, ki jih bova v nadaljevanju sezone v močni in izenačeni konkurenci slovenskega državnega prvenstva še močno potrebovala. Vožnja Peugeota je v primerjavi s Citroenom precej drugačna. Že način vožnje s turbo- ali atmosferskim motorjem je na primer povsem različen. Seveda bom rabil še nekaj "brzincev", da se s Preugeotom povsem spoprijateljim, a se že zelo veselim relija v Železnikih, saj sem vesel konstantnega stopnjevanja ritma v Velenju," je po prihodu v cilj dejal Grega.

Rezultatskih pričakovanj naša ekipa tokrat ni imela. Kljub temu sta Grega in Vili zasedla končno peto mesto v diviziji 2 državnega prvenstva in sedmo mesto v generalni razvrstitvi.

Slovensko državno prvenstvo se nadaljuje 29. in 30. junija v Železnikih.

Irish gambling website www.cbetting.co.uk Paddy Power super bonus.